nl

Yuri Ran

  • 39 jaar

  • In dienst sinds 2019

  • Twee dochters, wielrenner, "import-Limburger"

  • “Bij Daemen ben ik echt met mijn neus in de boter gevallen”

Van Chauffeur tot Chauffeurscoördinator

"Als import-Limburger ben ik in 2019 begonnen als chauffeur bij P. Daemen. Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch en mijn vrouw uit Koningslust, toen onze oudste dochter de basisschoolleeftijd bereikte, zijn we met het gezin naar Limburg verhuist.

Als Chauffeur dagritten, met zo nu en dan een internationale rit, was geen enkele dag hetzelfde. De afwisseling maakte het werk erg leuk. Toch heb ik in 2022 mijn wens uitgesproken om door te groeien naar een functie op kantoor.

Zo gezegd, zo gedaan! Ik mocht aan de slag als ondersteunende planner mét als extra taak, het begeleiden van onze chauffeurs. De ervaring als chauffeur heb ik inmiddels wel, hoe fijn is het om (onder andere) nieuwe chauffeurs te begeleiden in hun functie."

"Daemen heeft mij de kans geboden om diverse cursussen te volgen, waardoor ik chauffeurs op verschillende vlakken kan ondersteunen. Ik heb mijn certificaat als Chauffeurscoördinator behaald en ben nu tevens trainer in Rij- en Rusttijden en digitale- en smarttachograaf. Samen met mijn collega mentorchauffeurs, zijn wij enthousiast om nieuwe medewerkers in te werken en hen te ondersteunen tijdens het onboardingsproces."

Verhalen van je collega's

We gaan samen met jou de baan op. Check ons aanbod en lees ook even de verhalen van je toekomstige collega's!

Hit the road, Jack?
Of Karen of Thijs…

Staat het je aan wat je ziet? Mooi, laten we dan samen de route naar jouw nieuwe baan gaan plannen. Je kunt dan gewoon even bellen met Frank. Dit is zijn nummer:

Phone Icon077 465 17 40