nl

Yuri Ran

  • 36 jaar

  • In dienst sinds 2019

  • Twee dochters, wielrenner, "import-Limburger"

  • “Bij Daemen ben ik echt met mijn neus in de boter gevallen”

Waarom P. Daemen?

"Ik ben een import-Limburger en kom oorspronkelijk uit Den Bosch. Mijn vrouw komt uit Koningslust en toen onze oudste dochter de basisschoolleeftijd bereikte, zijn we met het gezin naar Limburg verhuist.

Van het verhaal van een dorpsgenoot die bij Daemen werkt werd ik zó enthousiast, dat ik meteen heb gesolliciteerd.  Ik heb echt het gevoel dat ik met mijn neus in de boter ben gevallen, want ik voel me heel erg op mijn plek bij Daemen. 

De afwisseling maakt het leuk, ik doe veel verschillende soorten werkzaamheden, waaronder glastransport en koelopleggers. Geen dag is hetzelfde. Ik ben Chauffeur dagritten, maar één keer in de week doe ik een internationale rit met overnachting. Ik kom namelijk graag op  mooie plekken en het zuiden van Duitsland vind ik prachtig."

Zijn de collega's een

beetje gezellig?

"Jazeker, P. Daemen is een warm familiebedrijf. Zodra ik zie dat er iemand koffie staat te drinken in de kantine ga ik er meteen bij zitten.

Verhalen delen met collega's, dat is voor mij een extra aanvulling op mijn werkplezier."

 

Direct solliciteren

Verhalen van je collega's

We gaan samen met jou de baan op. Check ons aanbod en lees ook even de verhalen van je toekomstige collega's!

Hit the road, Jack?
Of Karen of Thijs…

Staat het je aan wat je ziet? Mooi, laten we dan samen de route naar jouw nieuwe baan gaan plannen. Je kunt dan gewoon even bellen met Frank. Dit is zijn nummer:

Phone Icon077 465 17 40