nl

En,… wij zien geen ijsberen op de weg

Met de Temperature Controlled Logistics van P. Daemen BV vervoert u elk geconditioneerd en diepgevroren product, in perfecte staat, naar de juiste eindbestemming.

Food logistics

Geconditioneerd transport is onze specialiteit. Onze oprichter P. Daemen begon in 1934 al met het vervoer van levensmiddelen en dankzij jarenlang opgebouwde kennis en ervaring hebben we dit proces geperfectioneerd. Wij vervoeren geconditioneerde (tussen 0 °C en 4 °C), niet-geconditioneerde en diepgevroren (-18 °C) levensmiddelen.

Onze Temperature Controlled trailers zijn voorzien van de modernste technieken om zowel gekoelde als bevroren producten tegelijkertijd te leveren. Dit gebeurt snel, zorgvuldig en gecontroleerd. Dat krijgen we voor elkaar omdat wij werken met deelpartijen; we vervoeren kleine zendingen en hanteren een strak tijdsschema. Hierbij vormen de gestelde BRC-normen het uitgangspunt.

BRC Certificering

Wie met levensmiddelen werkt, moet zich houden aan strikte regelgeving. Om bewezen kwaliteit te kunnen leveren zijn wij in het bezit van het BRC Storage & Distribution certificaat. Dit kwaliteitsmanagement- systeem bevat strakke richtlijnen voor alle bedrijfsprocessen op het gebied van hygiëne, controle en voedselveiligheid.

De producten die wij vervoeren lopen sterk uiteen. Denk bijvoorbeeld aan vleesproducten, champignons, rijst, aardappelen, eieren, pasta, snoepgoed en wijn. Het is daarom belangrijk dat we zijn uitgerust met de modernste middelen om deze variatie aan (niet-) geconditioneerde en diepgevroren producten snel en veilig op te slaan en te transporteren. Hiervoor beschikken we ook over ruim 20.000m2 (grotendeels geconditioneerde) opslagruimte, 100 vrachtwagens en 140 opleggers, waarvan 100 Temperature Controlled trailers met twee verschillende koelzones. 

 

Trailer Image
Diepgevroren transport

Groupage vervoer voor diepgevroren producten, uniek in combinatie met het aantal vrachtwagen van P. Daemen BV en het grote geconditioneerde warenhuis.

Gekoeld transport

De processen van P. Daemen BV zijn bij uitstek geschikt voor gekoeld vervoer van geconditioneerde levensmiddelen.

    

Uw geconditioneerd transport is bij ons in goede handen!

En wij hebben alles in huis om het in perfecte staat naar de juiste eindbestemming te vervoeren.

Maak van je planning
een scheurkalender

Wij houden je vracht koel, koeler én koelst. Meer weten over geconditioneerd transport? Gewoon even bellen. 

077 465 17 40