nl

Guus Smits

  • (bijna) 18 jaar

  • In dienst sinds 2021

  • Warehouse medewerker

  • “Ik wil vrachtwagenchauffeur worden”

Hoe ben je bij P. Daemen terechtgekomen?

"Op mijn vijftiende kwam ik voor het eerst als stagiair bij P. Daemen. Ik wist toen al dat ik later in de logistiek wilde werken. Na mij snuffelstage ben ik in 2021 begonnen als oproepkracht in de Wasstraat bij P. Daemen. Samen met een aantal leeftijdsgenoten zorgden wij ervoor dat de vrachtwagens er weer glanzend uitzagen! Een jaar later, in mijn examenjaar van het VMBO, moest ik een vervolgopleiding kiezen. Met een duidelijk doel voor ogen wist ik het zeker: ik wilde vrachtwagenchauffeur worden.

Omdat ik toen nog te jong was om de chauffeursopleiding te volgen, koos ik ervoor om de opleiding tot Logistiek Medewerker (BBL) te volgen. Ik kreeg de kans om mijn stage te doen in het Warehouse van P. Daemen, waar mijn collega’s me alles leerden wat ik moest weten."

Hoe gaat het nu met je?

"Ik heb inmiddels mijn diploma behaald en mijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden is alleen maar sterker geworden! Samen met mijn leidinggevende hebben we de mogelijkheden verkend en gekeken hoe P. Daemen mij hierbij kon helpen.
Nu mijn opleiding is afgerond, ben ik rechtstreeks bij P. Daemen in dienst gekomen. En het beste nieuws? Ik mag eindelijk beginnen met rijlessen voor mijn groot rijbewijs! "

 

Direct solliciteren

Verhalen van je collega's

We gaan samen met jou de baan op. Check ons aanbod en lees ook even de verhalen van je toekomstige collega's!

Hit the road, Jack?
Of Karen of Thijs…

Staat het je aan wat je ziet? Mooi, laten we dan samen de route naar jouw nieuwe baan gaan plannen. Je kunt dan gewoon even bellen met Frank. Dit is zijn nummer:

Phone Icon077 465 17 40