nl

Bouwen op historie

Sinds de oprichting in 1934 is P. Daemen BV uitgegroeid tot een internationaal opererende logistieke dienstverlener. Dat was nog niet het geval toen de heer P. Daemen zijn transportbedrijf startte. Hij begon namelijk met het vervoeren van groenten van tuinders in Maasbree naar de veiling in Venlo. In de loop der jaren groeide het bedrijf, nam een volgende generatie de leiding over en verhuisde het bedrijf van de dorpskern naar een bedrijventerrein in de buurt met ruimte voor opslag, kantoren, een eigen garage en een wasstraat.

Inmiddels staat de derde generatie Daemen aan het roer en is het bedrijf gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde levensmiddelen. Een diversiteit aan ongeconditioneerde, geconditioneerde en diepgevroren producten wordt vervoerd naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kwaliteit staat bij Daemen altijd centraal, of het nu om materieel, service of samenwerkingen gaat. Het is niet voor niets dat relaties met zowel klanten als medewerkers ver teruggaan!

Missie & visie

P. Daemen BV is sinds haar oprichting gegroeid van transporteur naar hoogwaardig logistiek dienstverlener in levensmiddelen. Onze missie? De beste logistiek dienstverlener in de regio zijn. 

We streven altijd naar het leveren van kwaliteit, in alle facetten van de dienstverlening. Dat doen we door continu te investeren in nieuwe technologie en automatisering, materieel, duurzaamheid en natuurlijk onze medewerkers. 

Bij Daemen geloven we in het principe "doe het goed of doe het niet". Daarom zorgen we niet alleen goed voor het materieel , maar ook voor onze medewerkers, en ontzorgen we onze klanten in het hele logistiek proces. Bij ons zijn de lijntjes kort en is het wederzijds vertrouwen groot. Dat merk je in de dienstverlening die je als klant van ons kunt verwachten en uiteindelijk in het resultaat.

Zo is het prettig werken voor iedereen. 

Verhalen van collega's

Onze mensen zetten zich elke dag in om onze klanten blij te maken. Benieuwd wat zij te vertellen hebben over P. Daemen? Je leest het hieronder.

Maak kennis met
P. Daemen BV

Je transport snel geregeld op tijd, met vertrouwen en behandeld door vakbekwame mensen? Gewoon even bellen.

077 465 17 40