nl

Afgeleverd door vrijwel heel Europa

Met gegroepeerd transport vervoeren wij verschillende disciplines in één wagen. En met onze Temperature Controlled Logistics is een combinatie van geconditioneerd én diepgevroren transport een fluitje van een cent.

Groupage vervoer

Wij verzorgen groupage vervoer van zowel (on)geconditioneerde als diepgevroren deelzendingen. Bovendien kunnen we met onze Temperature Controlled trailers (met twee verschillende koelzones) geconditioneerde én bevroren zendingen combineren!

Wij verzorgen transport voornamelijk in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dat doen we al vanaf 1 pallet, maar meer kan natuurlijk ook. Via een fijnmazig Europees distributienetwerk wordt de lading aansluitend en zo snel mogelijk door vrijwel heel Europa afgeleverd bij uw klanten.

Met behulp van ons geavanceerde planning- en transportmanagement- systeem wordt de zending gesorteerd en gebundeld. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van Track & Trace, zodat we altijd op de hoogte zijn van de actuele locatie en de verwachte aankomsttijd van uw groupage zending.

Maak van je planning
een scheurkalender

Verschillende disciplines vervoeren in één wagen? Je bent slechts een telefoontje verwijderd van een zorgeloos transport.

077 465 17 40