nl
"P. Daemen B.V. is al meer dan 20 jaar een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner!"

Scheuten Glas

Dedicated transport

Bij dedicated transport stemmen we één of meerdere voertuigen volledig af op uw wensen. We voeren het gehele logistieke traject exclusief voor u uit. Dat wil zeggen dat alleen uw goederen worden vervoerd en de laadruimte niet gedeeld wordt met andere zendingen. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen huisstijl door te voeren in het gehele transport.

Deze uitgebreide vorm van dienstverlening voeren we voor meerdere partijen uit.

Scheuten Glas

Sommige transporten zijn zo specialistisch, dat we die dedicated uitvoeren. Scheuten Glas is daar een goed voorbeeld van. Scheuten is een van de belangrijkste spelers in de markt voor vlakglas. De behoefte: een efficiënt systeem dat de levertijdstippen in beeld brengt, inzicht geeft in de emballagestroom én breuk bij aflevering constateert.

Dankzij een intensieve samenwerking tussen Scheuten Glas en P. Daemen BV is een innovatief systeem ontstaan dat aan alle gestelde eisen voldoet. Door geavanceerde boordcomputers wordt breuk bij aflevering direct doorgegeven aan Scheuten Glas. Deze tijdswinst resulteert in een supersnelle nalevering. Daarnaast rekent het systeem af met de vermiste ‘bokken’. De emballagestroom wordt duidelijk in beeld gebracht en is op deze manier eenvoudig beheersbaar. Een win-win situatie!

Maak van je planning
een scheurkalender

Je transport snel geregeld, door vakbekwame en toegewijde mensen en dat óók nog eens in je eigen huisstijl? Gewoon even de telefoon pakken.

077 465 17 40