Warehousing

Met een warenhuis van maar liefst 18.000 m² en mogelijkheden tot geconditioneerde opslag kunnen wij elke uitdaging aan.

Warehousing

Bij warehousing van P. Daemen is veel meer mogelijk dan alleen opslag. Laden en lossen van containers, palettiseren van uw producten, opnieuw verpakken, ompakken, etiketteren, orderpicken, enzovoort. Dit is slechts een kleine greep uit de diensten die P. Daemen allemaal aanbiedt.

Value Added Logistics

P. Daemen biedt meer dan alleen transport. U heeft de keuze uit vele op maat gesneden diensten. In het 20.000 vierkante meter (grotendeels geconditioneerde) warehouse wordt gewerkt met een effectief en betrouwbaar warehousemanagementsysteem. Inslag, opslag, orderpicken en uitslag worden daarmee nauwgezet geregeld en in de gaten gehouden. Het geeft een helder inzicht in de voorraden en is daardoor een efficiënt middel om de dienstverlening in goede banen te leiden en toch flexibel te houden.

In het warehouse is echter veel meer mogelijk dan alleen opslag. Laden en lossen van containers, palettiseren van uw producten, opnieuw verpakken, ompakken, etiketteren, orderpicken, enzovoort. Dit is slechts een kleine greep uit de diensten die P.Daemen allemaal aanbiedt.

P. Daemen heeft:

m² opslagruimte

Foto Impressie

Kwaliteit

Anno 2010 is P. Daemen BV uitgegroeid tot een logistieke dienst-verlener die antwoord kan bieden op het volledige vervoers-vraagstuk van klanten. Kwaliteit staat bij het bedrijf centraal. Dat uit zich in de conditie van de auto’s en de opslagruimtes maar ook in de service die wordt geboden. Niet voor niets heeft P. Daemen BV zeer lang lopende relaties met verschillende klanten.

Locatie

Int. Transportbedrijf P. Daemen BV

Groesweg 31 5993 NN  Maasbree

Neem contact met ons op!

5 + 14 =