Overige Diensten

Bekijk hieronder de overige diensten die P. Daemen BV ook graag aan u aanbiedt.

Dedicated Transport

Transport uitsluitend en alleen maar voor u. Volledig afgestemd op uw wensen en op uw behoeften, kortom dedicated transport. Dit is de meest vergaande vorm van dienstverlening. P.Daemen voert uw hele logistieke traject exclusief voor u uit. Dit alles in lijn met uw huisstijl.

Scheuten Glasgroep

Scheuten Glasgroep is een van de belangrijkste spelers in de markt voor vlakglas. De behoefte: een efficiënt systeem dat én de levertijdstippen in beeld brengt én inzicht geeft in de emballagestroom én breuk bij aflevering constateert.

Dankzij een intensieve samenwerking tussen Scheuten Glasgroep en P.Daemen BV ontstond een innovatief systeem dat aan alle gestelde eisen voldoet. Door geavanceerde boordcomputers wordt breuk bij aflevering direct doorgegeven aan Scheuten Glasgroep. Deze tijdswinst resulteert in een zeer snelle nalevering. Daarnaast rekent het systeem af met de vermiste ‘bokken’. De emballagestroom wordt duidelijk in beeld gebracht en is op deze manier dus eenvoudig beheersbaar.

Foto Impressie

Internationaal sterk

De internationale activiteiten zijn mede dankzij de uitstekende ligging steeds verder gegroeid. P. Daemen BV biedt haar logistieke diensten aan in de volgende landen: Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italië en Zwitserland. Het gaat dan zowel om geconditioneerde als niet-geconditioneerde goederen in alle soorten en maten.

Locatie

Int. Transportbedrijf P. Daemen BV

Groesweg 31 5993 NN  Maasbree

Neem contact met ons op!

3 + 14 =