Geconditioneerd Vervoer

Met de Temperature Controlled Logistics van P. Daemen BV vervoert u elk gekoeld en bevroren product in perfecte staat naar zijn eindbestemming.

Food Logistics

P.Daemen heeft zich gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van levensmiddelen. Niet alleen geconditioneerde (tussen 0 °C en 4 °C) en niet-geconditioneerde levensmiddelen, maar ook diepgevroren (-18 °C) levensmiddelen! De distributie van levensmiddelen gebeurt snel, zorgvuldig en gecontroleerd. De kracht ligt in het vervoer van deelpartijen. Kleine zendingen met een strak tijdsschema. De BRC-normen zijn daarbij een uitgangspunt. Het spreekt dan ook vanzelf dat P.Daemen in het bezit is van het BRC Storage & Distribution certificaat. Dit kwaliteitsmanagement – systeem bevat strakke richtlijnen voor alle bedrijfsprocessen. Hygiëne, controle en voedselveiligheid staan hierbij voorop.

De producten die worden vervoerd, lopen uiteen van champignons tot snoepgoed, van vleesproducten tot wijn, van rijst tot aardappelen en van eieren tot pasta. Het bedrijf is van begin tot eind uitgerust met de modernste middelen om uw levensmiddelen snel en veilig op te slaan en te transporteren. In de loodsen is tevens conditionering mogelijk van 0 °C tot +4 °C en van -18 °C.

BRC Certificering

Het spreekt dan ook vanzelf dat P. Daemen BV in het bezit is van het BRC Storage & Distribution certificaat. Dit kwaliteitsmanagement – systeem bevat strakke richtlijnen voor alle bedrijfsprocessen. Hygiëne, controle en voedselveiligheid staan hierbij voorop. De producten die worden vervoerd, lopen uiteen van champignons tot snoepgoed, van vleesproducten tot wijn, van rijst tot aardappelen en van eieren tot pasta. Het bedrijf is van begin tot eind uitgerust met de modernste middelen om uw levensmiddelen snel en veilig op te slaan en te transporteren. In de loodsen is tevens conditionering mogelijk van 0 °C tot +4 °C en van -18 °C.

Certificaat

Foto Impressie

Uitstekende locatie

In 1991 verhuisde het bedrijf van de dorpskern naar het industrieterrein De Schor. Hier werden ruime kantoor- en opslagfaciliteiten gerealiseerd. Het bedrijf groeide en in de loop der jaren werden verschillende nieuwe loodsen en veel koelcellen bijgebouwd. Inmiddels beschikt P. Daemen BV over een totale opslagruimte van 18.000 m² met een zestal koelcellen. De gebouwen zijn zeer efficiënt ingedeeld. Naast gedeeltes voor emballage, opslag en overslag vinden we verschillende geconditioneerde ruimtes. Ook beschikt het bedrijf over een eigen garage met wasstraat.

Locatie

Int. Transportbedrijf P. Daemen BV

Groesweg 31 5993 NN  Maasbree

Neem contact met ons op!

8 + 3 =