d

Algemene Voorwaarden

Voor een overzicht van onze algemene voorwaarden kijkt u op deze pagina.

Algemene Vervoercondities (AVC)

Gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Amsterdam onder nummer 81/2014 en bij de griffie van de rechtbank te Rotterdam onder nummer 2/2015.

BRC

Storage & Distribution Certificated

CMR

Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg.

Logistieke Services Voorwaarden (LSV)

Gedeponeerd door FENEX (de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek) en TLN (Transport en Logistiek Nederland), ter griffie van de rechtbank Rotterdam op 2 april 2014 onder nummer 28/2014.

Physical Distribution Voorwaarden

Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam op 1 september 2000 ingeschreven onder nummer 177/2000.
Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 september 2000 ingeschreven onder nummer 116/2000.

Transport en Logistiek Nederland Algemene Betalingsvoorwaarden

Betreffende de betalingen van aan de vervoerder opgedragen vervoer-, opslag- en overige werkzaamheden, vastgesteld door Transport en Logistiek Nederland, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage op 02 juli 2002, aktenummer 69/2002.

Privacyverklaring persoonsgegevens

P. Daemen bv geeft in deze privacyverklaring uitleg over het gebruik van persoonsgegevens en uw rechten.

Internationaal sterk

De internationale activiteiten zijn mede dankzij de uitstekende ligging steeds verder gegroeid. P. Daemen BV biedt haar logistieke diensten aan in de volgende landen: Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Noord-Italië en Zwitserland. Het gaat dan zowel om geconditioneerde als niet-geconditioneerde goederen in alle soorten en maten.

Locatie

Int. Transportbedrijf P. Daemen BV

Groesweg 31 5993 NN  Maasbree

Neem contact met ons op!

14 + 12 =