Onderscheidend

Marktleider en gespecialiseerd in transportdiensten met temperaturen van 0 t/m 4 °C in combinatie met de uitgebreide mogelijkheden voor op- en overslag.

Packing Management

P. Daemen verzorgt de registratie, sortering en reiniging van verpakkingen. P. Daemen heeft de mogelijkheid om alle fysieke en administratieve emballagestromen uit handen te nemen. Wij zorgen voor een tijdige aanlevering van emballage. Ook dragen we zorg voor een correcte administratie en gezamenlijke periodieke validatie van emballagesaldi. Zo kunt u op ieder moment van de dag inzicht krijgen in uw fysieke- en administratieve emballagevoorraad. Daarnaast kan P. Daemen ook zorg dragen voor de reiniging van de verpakking. H1 pallets, E2 kratten of ECO boxen kunnen door onze partners gereinigd worden.

Lean Logistics

Professionele logistieke diensverlening, dat is wat u zoekt. P.Daemen biedt state of the art IT systemen en IT verbindingen. Electronische vrachtbrieven (DESADV), track and trace van uw zendingen. Orderpicken in een geautomatiseerde omgeving waarbij de zendingen zowel in als uitgaand gelabeld worden.

Onze processen worden per klant en per proces op maat aangepast, om zo laag mogelijke kosten en stabiliteit voor uw processen te waarborgen. Dit is kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Key Features

  • Kwaliteit
  • Marktkennis
  • Bewezen resultaten
  • Uitgebreide ervaring in voedsel transport en opslag.

P. Daemen onderscheid zich van concurrenten door een constante hoge kwaliteit in vervoer in opslag van uw goederen. P. Daemen gaat verder waar normaal de dienstverlening stopt. P. Daemen kan maatwerk leveren, standaard oplossingen en al uw vrachten verzorgen. Door onze diensten als Third Party Logistics of 3PL provider kan P. Daemen uw zorg uit handen nemen.

Foto Impressie

Kwaliteit

Anno 2010 is P. Daemen BV uitgegroeid tot een logistieke dienst-verlener die antwoord kan bieden op het volledige vervoers-vraagstuk van klanten. Kwaliteit staat bij het bedrijf centraal. Dat uit zich in de conditie van de auto’s en de opslagruimtes maar ook in de service die wordt geboden. Niet voor niets heeft P. Daemen BV zeer lang lopende relaties met verschillende klanten.

Locatie

Int. Transportbedrijf P. Daemen BV

Groesweg 31 5993 NN  Maasbree

Neem contact met ons op!

6 + 9 =